Fokus på kroppens sundhed

Som Padel tennis spiller er du allerede godt i gang med at fokusere på din krops sundhed. Det er ikke sikkert du gør det bevidst, måske er det mere indirekte  og det er mere fordi det er socialt, sjovt og spændende med lidt konkurrence at du spiller Padel tennis. Uanset om du direkte fokuserer på din krops sundhed, eller blot på at have det sjovt gennem sport, er det et godt fokus for din krop, da du bevæger dig og får motion gennem sporten.

Hvad har min krop ellers brug for?

Det er selvfølgelig individuelt og kommer helt an på hvem du er, din livsstil, din livssituation og din generelle helbredstilstand. Men det er kendt at kroppen har brug for forskellige vitaminer og mineraler, som vi hovedsagelig får gennem det vi spiser og drikker. Så et godt tip er at spise sundt og spise varieret, så giver man sin krop en masse af det den har brug for. Ofte har man dog brug for lidt mere eller noget andet end det man får meget af til daglig, det kan du få med diverse kosttilskud og helseprodukter. 

Ernæring og kosttilskud dækker efterhånden over rigtig mange forskellige muligheder og produkter. Healthgenie.dk sætter fokus op dette område og hjæler os alle til en større forståelse af hvad forskellige fødevarer og kosttilskuds produkter giver vores krop, og forklarer hvad der gemmer sig bag alle de ord, der for mange af os er fremmedord. 

Elektrolytter

Læs for eksempel afsnittet om elektrolytter. Elektrolytter er et væsentligt tilskud, hvis man ønsker at træne optimalt. Elektrolytter findes naturligt i kroppen og hjælper os til ikke at dehydrere. De fås i mange varianter og som både tabs og pulver og findes som sagt naturligt i kroppen, så følger du anbefalet dosis på produkter du vælger, vil det kun gavne din sundhed og din træning.

Padelz.dk dots
Padelz.dk logo

Om Padelz.dk

Padelz.dk handler om Padeltennis i Danmark, her finder du al relevant information om sporten, udstyr og hvor du kan spille Padel.

Kontaktoplysninger:

Padelz.dk
info@padelz.dk