Padel bolde

Wilson Padel X3

1. Wilson Padel X3

Pris     kr. 49

Kommer i rør med 3 styk. Performance kvalitetsbold fra Wilson. Middel tryk = almindelig bold.

+  Middel tryk
+  Hastighed: Almindelig
+  God kvalitet

2. Wilson Padel X3 Speed

Pris     kr. 59

Kommer i rør med 3 styk. Faster performance kvalitetsbold fra Wilson. Dens elastiske kerne gør den endnu mere livlig og hurtig. Højt tryk = hurtig bold.

+  Højt tryk
+  Hastighed: Hurtig
+  Elastisk kerne

3. RS Padel Tour X

Pris     kr. 49

Kommer i rør med 3 styk. Premium bold, produceret i højkvalitets filt, for længere levetid. Middel tryk = almindelig bold

+  Middel tryk
+  Hasstighed: Almindelig
+  Meget holdbar

4. Addidas Speed RX

Pris     kr. 39

Kommer i rør med 3 styk. Bold i letvægts materiale med god bounce og masser af speed. Denne bold henvender sig især til de øvede spillere. Højt tryk = hurtig bold. 

+  Højt tryk
+  Hastighed: Hurtig
+  Let bold

5. Bullpadel Premium Pro

Pris     kr. 49

En bold der bruges både til træning og i konkurrencer. Den foretrukne bold hos de fleste spanske spillere. Middel tryk = almindelig bold.

 

+  Middel tryk
+  Hastighed: Almindelig
+  Konkurrence bold

Værd at vide om Padel bolde

Som i mange andre sportsgrene, er det i padel tennis vigtigt at man har det rigtige udstyr, dette gælder især bat og sko, men i høj grad også padel bolde. Det siger sig selv at bolden er en vigtig del af spillet, men en padel bold er ikke bare en padel bold, og selvom de ligner hinanden, er det slet ikke det samme som en tennis bold.

Forskellen på tennisbold og padel bold

Ved første øjekast ligner de 2 bolde hinanden meget, og udover at der er en lille forskel i størrelsen, ligger de væsentligste forskelle i boldens egenskaber og er ikke noget man kan se. Padel bolden har et andet bounce end de klassiske tennisbolde og vil derfor bounce/hoppe anderledes. Det er trykket i boldene der gør denne forskel, og så kan trykket variere i de forskellige bolde. Padel bolde med et lavt tryk er lidt langsommere på banen og er derfor ofte at anbefale til begyndere eller let øvede spillere. Bolde med et højt tryk er hurtigere, det gøre ens reaktionstid kortere og er derfor at anbefale til øvede spillere. De hurtige bolde giver som regel mere spænding og liv til spillet.

Vores anbefaling er derfor altid at starte med en bold med lavt tryk, og med tiden kan du prøve de hurtigere bolde af og gå helt over til dem når du føler dig klar til det.

Pas godt på dine padel bolde, så holder de længere

Padel bolde går ikke sådan bare lige i stykker eller mister trykket, fordi man spiller med dem. Men du kan selv gøre lidt for at passe godt på dem og forlænge deres levetid. Padel bolde er ikke glade for kulde, det kan få dem til at miste trykket. Opbevar dem derfor inde i stue temperatur, og ikke i et koldt skur, garage eller lign. Høj varme bør man hellere ikke udsætte padel boldene for, det kan også være med til at forringe boldene. Så opbevar dem ikke på en radiator, i fyrrum eller midt i solen på en varm sommerdag. Hvis du opbevarer dem ved 15-25 grader har de bedst mulige vilkår for at holde længe.

Spiller du ofte (2 gange om ugen eller mere), skal du dog ikke regne med at de holder i mere end max 4 uger, og måske kun 2 uger hvis du spiller aggressivt og smasher meget.   I professionelle kampe hvor der bliver gået til den med lange dueller og mange hårde slag, skifter man faktisk boldene efter hver 7. sæt. Læs meget mere om andet padel udstyr her.

Padel tennis bolde
Padelz.dk logo

Om Padelz.dk

Padelz.dk handler om Padeltennis i Danmark, her finder du al relevant information om sporten, udstyr og hvor du kan spille Padel.

Kontaktoplysninger:

Padelz.dk
info@padelz.dk