Padel sko - bedst til prisen 2024

Padel sko

Top 5 til - Herrer

1. NOX Nerbo Luxury White/Coral Gold

Pris     kr. 895

Top sko fra NOX til mænd og kvinder, der søger toppen inden for padelsko. God stødabsobering, lækker komfort og god holdbarhed. Til prisen meget værdi for pengene.

+  En bredere sko
+  God komfort og meget behagelig
+  Værdi for pengene

NOX ML10 Hexa Navy/Rød Padelsko

Pris     kr. 895

Padel sko til mænd fra NOX med fantastisk stødabsobebring og komfort. Lang holdbarhed. Den danske padelstjerne Esben Hess benytter selv denne sko. Stilrent design også.

+ God stabilitet
+  Stilrent design
+  Bred pasform

HEAD Motion Pro Padelsko Sort/Hvid Herre

Pris     kr. 895

Padel sko i professionelt design fra HEAD. Udover at give et fedt udtryk på banen, har skoen en slidstærk sål og beskytter foden mod vrid og skader. Skoen favoriserer hurtige drejninger via teknologien fra HEAD.

+  Lækkert enkelt design
+  Slidstærk sål
+  Værdi for pengene

4. Babolat Movea Princess Blue/White

Pris     kr. 629

Kvalitets padel sko fra øverste hylde. Udviklet specielt til padel bevægelses mønsteret og giver dig super stabilitet og support i de vilde dueller. Perfekt stødabsorbering med KPRSX teknologi. Flot og ekstra holdbart design. 

+  Super stabilitet
+  Power strap
+  Miljøvenlige såler

5. Nox Calzado AT10 Lux Navy/Powder Blue

Pris     kr. 734

Sko udviklet til at optimere spilleres ydeevne samt minimere skader. Hælen er lidt hævet i forhold til forfod hvilket reducerer overbelastning af læggene og dermed minimerer risiko for skader. Stor kontaktflade mellem sål og underlag. 

+  AGG-teknologi
+ God stødabsorbering
+  Suveræn dæmpnin

Padel sko dame

Top 5 til - Damer

1. HEAD Motion Pro White/Aqua Women

Pris     kr. 875

Sko med flere gode teknologier der blandt andet giver god støddæmpning og stabilitet. Med ekstra beskyttelseslag der både øger stabilitet og holdbarhed. En bestseller for mange kvinder.

+  God støddæmpning
+  God stabilitet
+  Slidstærk

2. HEAD Motion Pro Black/White Women

Pris     kr. 875

Sko med flere avancerede teknologier, der blandt andet giver fremragende støddæmpning og stabilitet. Med ekstra beskyttelseslag, der både forøger stabilitet og holdbarhed. En favorit blandt mange kvinder.  

+  Lang holdbarhed
+  Fleksibel støtte
+  Perfekt pasform

Babolat Pulsion AC Women

Pris     kr. 645

Babolat sko udviklet både til tennis og padel. En stødabsorberede sko med god komfort også under pludselige retningsskift og hurtige bevægelser. Denne sko er udviklet specielt til kvindefoden. Skoen er også i et meget slidstærkt materiale.

+  God stødabsorbering
+  God komfort
+  God åndbarhed

4. Babolat SFX3 All Court Women White/Silver

Pris     kr. 599

Denne sko er lavet med flere gode teknologier der sikrer god pasform og god åndbarhed. En “allcourt” sko, der kan bruges på alle underlag. Skoens hælkappe giver god støtte omkring hælen og mindsker risikoen for at vride om. 

+  God åndbarhed
+  God støtte
+  Ekstra stødabsorbering

5. Babolat Sensa Dame White/Pink

Pris     kr. 599

 Skoen med den perfekte støtte og support selv i de vildeste dueller. Skoen er lavet med henblik på at sikrer stabilitet selv i de med pressede yderpositioner. Bland andet med “Power strap”, der er 2 forstærkede remme på midtfoden.

+  Sublim stødabsorbering
+  Michelin ydersål
+  Fantastisk design

Hvad er padel sko?

“Padel sko” er et udtryk, der refererer til sko, der er specielt designet til at spille padel, en ketsjersport, der opstod i Mexico og nu er populær i mange lande rundt om i verden. Padel-sko er designet til at give den nødvendige støtte, stabilitet og trækkraft, der kræves for at spille på banen.

Disse sko har ofte et low-cut design for øget smidighed og bevægelsesfrihed, samt en ikke-markerende sål for at forhindre skader på banens overflade. De kan også have forstærkede områder i områder med meget slid og dæmpning for at absorbere stød og give komfort under leg.

Når du leder efter padelsko, er det vigtigt at overveje faktorer som pasform, komfort, støtte og trækkraft for at sikre, at du kan spille sikkert og komfortabelt på banen. Det er også en god idé at vælge sko, der er specielt designet til padel frem for at bruge løbesko eller andre typer sko, som måske ikke giver den nødvendige støtte og stabilitet.

Padel sko er sko der er lavet specielt til padel tennis. De giver den støtte og mobilitet man har brug for i denne sport. Det er altså en sko der giver dig de bedste forudsætninger på banen. Da sporten og tilhørende udstyr stadig er relativt nyt i Danmark, er padel sko ikke lige så udbredt som klassiske tennis sko. Derfor vælger mange at spille i tennis sko, som også kan være en helt fin løsning.  

Men der er visse forskelle på tennis og padel tennis, blandt andet underlaget, derfor kan det godt betale sig at gøre en indsats for at finde et par rigtige padel sko. Det kan du fx. gøre lige her hos Padelshoppen.com. Læs også denne artikel fra PresseDirect.dk om padel sko. Søger du andet padel udstyr, kan du læse mere her.

Hvad koster padel sko?

Et par gode padel sko koster mellem 500 og 1500 kr. Der findes flere forskellige mærker og varianter på markedet, så der findes helt sikkert et par du vil synes om. Klik her for at se et udvalg af gode sko til prisen.

Fordele ved padel sko

For at finde det helt perfekte bat til dig, er det ikke nok kun at kigge på pris og design, men selvfølgelig spiller det også ind i forhold til dig budget og din smag. Ud over det er der nogle kriterier der har betydning for hvor gode skoene er for dine fødder og hvor meget de optimerer dit spil. 

Med de rigtige sko præsterer du bedre på banen samtidig med du minimerer risikoen gener og skader. 

Disse 5 kriterier er vigtige at finde sko efter:

 1. De passer i størrelsen
 2. De passer til dit niveau
 3. De har en god sål
 4. De har en passende stivhed
 5. De har den rette stødabsorbering

Sådan finder du de bedste padel sko

 • De er skræddersyet til padel med de nyeste teknologier.
 • Ben- og fodarbejde optimeres.
 • Du bliver hurtigere på banen.
 • Du står fastere og får god støtte.
 • Du performer bedre.
 • Du bliver mindre træt og kan spille længere.
 • Der er mindre risiko for skader.
 • Du ser mere professionel ud.

Uddybende info om de enkelte kriterier

1 De passer i størrelsen

Som med andre sko er det vigtigt at finde den rigtige størrelse. Med padel sko er det dog ekstra vigtigt, da  du bruger fødderne aktivt og skal kunne løbe, skifte retning og stoppe hurtigt. For små sko vil klemme tæerne og give vabler og slidsår. For store sko vil øge risikoen for vrid ved de hurtige retningsskift og vil også hurtigt medføre vabler. Dine skole skal altså sidde rigtig godt på foden og hverken være for store eller for små.

2 De passer til dit niveau

For alt padel udstyr, gælder det at det giver god mening at købe i forhold til sit niveau. Når det gælder sko er det især vigtigt for øvede og turneringsspillere at gå efter sko af en vis kvalitet. Typisk kan man se forskel på prisen, da pris og kvalitet hænger sammen. De gode sko har bedre stødabsorbering, længere holdbarhed og den optimale stivhed. For hobby spilleren vil vi dog anbefale at gå efter en sko på tilbud, der passer til smag og budget.

3 De har en god sål

Så længe du køber en decideret padel sko, ved du den har den rigtige sål. Andre sportssko derimod kan være lavet til at skulle passe til græs, grus eller et halvgulv, men padel skoens sål er lavet til det kunstgræs padel spilles på. Derfor går det en forskel om du køber en decideret padel sko eller for eksempel en tennis sko.

4 De har en passende stivhed

Som nævnt skal du kunne skifte retning hurtigt og pludseligt når du spiller padel. Derfor er skoens stivhed en væsentlig faktor, for at undgå skader og sikre bedst mulig komfort på banen. Den stive padel sko holder fast på fod og ankel, det gør at foden ikke bevæger sig unødigt rundt i skoen. Vælger du en padel sko frem for andre sko, ved du at skoen har en passende stivhed.

5 De har den rette stødabsorbering

I padel skal man kunne lave hurtige sprints, men faktisk er der ikke mange spring. Derfor har den bedste padel sko ikke for meget stødabsorbering, men er opbygget af en stiv hælkappe og en stiv gummisål. Dog skal der være god stødabsorbering i selve hælen og i skoens indersål.

Hvad koster padel sko?

Padel sko koster fra ca. 300,00 kr. og op efter

Hvor længe holder padel sko?

Hvis du spiller hver uge holder et par padel sko ca. 2 år

Hvilket padel sko mærke er det bedste?

Der findes mange gode mærker, men Babolat er et af de mest anerkendte.

Padelz.dk logo

Om Padelz.dk

Padelz.dk handler om Padeltennis i Danmark, her finder du al relevant information om sporten, udstyr og hvor du kan spille Padel.

Kontaktoplysninger:

Padelz.dk
info@padelz.dk