Padel udstyr

Al sport bliver federe med det rigtige udstyr, noget er vigtigt, andet er mere “nice to have”. Det gælder også for padel, med det rigtige padel udstyr får du en bedre oplevelse når du spiller og det øger din chance for at præstere vedre, og dermed vinde. Generelt er det ikke en dyr sport, alle kan være med og der findes udstyr til alle niveauer i flere prisklasser. 

Bedste padel udstyr til den bedste pris

På Padelz.dk samler vi en masse relevant viden om sporten padel, men især også padel udstyr som er en væsentlig ting inden for sporten. Vi samarbejder med Padelshoppen.com og Padelspecialist.dk og har der igennem adgang til Danmarks største udvalg af padel udstyr. Alt inden for padel sko, bat, tøj bolde og meget mere. Vi henviser kun til de bedste mærker der alle er gennemtestet og anerkendt. Vi kan guide dig til at finde det udstyr der passer lige præcis til dig, og hjælpe dig til at finde det til den bedst mulige pris. 

Se mere på siderne Padel bat, Padel sko og Padel bolde for uddybende info om disse 

Udover Danmarks største udvalg har vores samarbejdspartnere en super service og lynhurtig levering, vi håber du finder det du søger, og hvis ikke hører vi meget gerne fra dig.

Padel udstyr rød

Padel sko

Som udgangspunkt kan man godt spille padel i sine almindelige løbesko, men det anbefales ikke. Spiller man i løbesko udsætter man sine ankler for større risiko for vrid, og det kan gå gruelig galt. 

Så start udstyrspakken med et par gode padel sko, men god støtte til anklerne.  

Padel bats og bolde

Padel bolde

Er en bold bare en bold? Som begynder er det ganske fint at spille med de bolde der er til rådighed i hallerne, men mange vælger alligevel at købe sine egne. Selv om de løbende bliver skiftet ud i hallerne, ved man ikke hvor længe de har været brugt, og hvor meget tryk der er i bolden. Det har noget at sige i forhold til hvordan/hvor meget boldene hopper. Har man sine egne bolde, kender man deres “bounce”

Padel bat

Når du skal købe padel bat, har du lidt forskellige valgmuligheder. Det er ikke helt lige meget hvad du vælger, de forskellige bat kan have forskellige egenskaber, og dermed passe til forskellige spillertyper og niveauer. På vores under side om bat kan du finde meget mere information om dette, men på Padelshoppen.com har de lavet en online padel bat rådgiver, som bestemt er værd at tage et kig på. Så ved du ikke præcis hvilket bat du skal gå efter, anbefaler vi dig at tage et kig på denne rådgiver. 

 

Padel tennis bat sort

Padel Tøj

Skal man have Padel tøj? Nej, men det skader jo ikke at se godt ud mens man spiller. Hos Cuera sælger de noget fedt tøj, der både er behageligt at have på og bevæge sig i, og samtidig ser godt ud. 

Tag et kig på deres side, klik herunder.

Padelz.dk dots

Hvad er padel udstyr?

Padel udstyr er de redskaber og hjælpemidler du bruger når du spiller padel. Noget er helt nødvendige for at kunne spille, mens andet mere er for at optimere sit spil, hjælpe dig til at yde bedre eller evt. se godt ud.

Padel bat er en af de ting der er helt nødvendige for at kunne spille. Om du vælger den ene eller anden type bat er ikke afgørende for om du kan spille, men kan have meget at sige i forhold til om du får mest muligt ud af dit spil. Når du vælger bat er det bl.a. hovedformen og vægten på battet der er forskel på, og så findes de i mange forskellige mærker, farver og designs.

Padel bold er selvfølgelig også helt nødvendigt for at kunne spille. Som med battet kan du selvfølgelig spille uanset hvilken bold du vælger, men der er alligevel forskelle på de forskellige bolde. Her er det blandt andet boldens hastighed og hvordan den bouncer der er forskel på fra bold til bold.

Padel sko er en af de ting der ikke er nødvendige at have, men som kan give dig nogle store fordele. I princippet kan du spille i bare tæer eller strømper, men det er mest set hos børn eller som leg. De fleste begyndere starter ud i et par løbesko, og vælger at investere i padel sko hen af vejen, når man begynder at spille mere kontinuerligt. Skoene kan der være stor forskel på, så her er det også vigtigt at se sig om og ikke bare at købe det første og det bedste par man finder.

Padel grip er padel battets greb/håndtag, eller det du vikler om grebet, for at kunne holde på battet som du ønsker. Alle nye bat man køber kommer med en eller anden form for grip, så det er ikke en nødvendig del af udstyrspakken at købe grip. Et grip kan have fordele som at være svedabsorberende og stødabsorberende og så kan det ændre i følelsen når man holde på battet. Man køber typisk grip til sit bar for at opnå nogle af disse fordele, eller for at udskifte battets grip når det med tiden er blevet slidt.

Padel taske er hellere ikke er ”must have”. Du kan i princippet klæde om hjemmefra og komme med dine sko og bat i hånden. Vi ved alle at det er godt at have en taske hvis man skal længere væk, eller har mange ting man skal have med, det samme gør sig gældende for padel. Ud over det er en væsentlig del også beskyttelse. Et padel bat kan ikke tåle hvad som helst af temperaturer, slag og ridser, derfor er en padel taske med til at beskytte battet og sikre det længst mulig levetid.

Padel tøj er den del af udstyrspakken der er mest ”nice to have”. Godt behageligt sportstøj er selvfølgelig en fordel og kan optimere din ydeevne, men decideret padel tøj er efter vores opfattelse mere for at se godt og rigtig ud på padel banen, fremfor at give dig en masse ekstra til dit spil. Det skal der bestemt også være plads til, de fleste af os vil jo gerne se godt ud.

Padelz.dk logo

Om Padelz.dk

Padelz.dk handler om Padeltennis i Danmark, her finder du al relevant information om sporten, udstyr og hvor du kan spille Padel.

Kontaktoplysninger:

Padelz.dk
info@padelz.dk