Gamer du også?

Så læs med her. E-sport bliver større og større i disse år, om end mange mener at det ikke er rigtig sport og man ikke er aktiv på samme måde er det et faktum at det er fritidsinteresse, hobby ja for nogle en levevej, der fylder mere og mere i dagens Danmark. Selvom meget af tiden foregår siddende i en gamer-stol, kan man stadig sagtens få pulsen op, og at konkurrence delen fylder meget i e-sport er svært at argumentere i mod.

Man kan hurtigt blive bidt af gaming, og ende med at sidde mange timer i en gamer-stol. I sig selv lyder det ikke direkte sundt, men er du opmærksom når du køber gamer udstyr, er der dog flere ting du kan være opmærksom på, for at passe bedst muligt på dug selv og ikke ødelægge den fysik du får oparbejdet gennem andre aktiviteter.

Gamer udstyr – Find råd, vejledning samt gode tilbud på Gamer-stole.dk

Når du gamer kan udstyret have rigtig meget at sige, både i forhold til din performance, men også i forhold til dit fysiske ve og vel. Ud over at det er vigtigt at optimere sit spil er det altså også vigtigt at du sidder i den rigtige stilling og at mus og tastatur ikke belaster arme og håndled for meget.

Gamer stolen fås i mange moddeller, farver, størrelser og materialer. Når du sidder mange timer i stolen er det derfor vigtigt at du sidder behagelidt, får den rette støtte til ryggen og kan indstille i korrekt højde der passer til dig og bordet du sidder ved. Dette vil også hjælpe dig til at performe bedre, da man fx har hurtigere reaktionsevne jo friskere man er.

Gamer tastatur og mus kan som sagt have noget at sige i forhold til dine arme og håndled. Der findes også her mange forskellige mærker og modeller, og det er selvfølgelig vigtigt at vælge det rigtige i forhold til de egenskaber man har brug for. Her gælder dog også det samme som for stolene, og jo bedre du har det fysisk når du spiller, jo bedre vil du performe i spillet, især når du spiller flere timer i træk.

Gamer headsettet skal vi ikke glemme. Du skal have god lydkvalitet der kan justeres i styrke, så du kan høre det der skal høres, det siger næsten sig selv. Dog er det ikke altid det headset der kan spille højest der er det bedste. Der kan fx også være stor forskel på hvor godt headsettet isolerer for udefrakommende lyde fra rummet man sidder i. Isolerer det godt, behøver du ikke at skrue så højt op for at kunne være med. Det har den sidegevinst at du passer bedre på din hørelse, og hurtigere kan restituerer efterfølgende da du ikke på samme måde har været udsat for støj.

Padelz.dk dots
Padelz.dk logo

Om Padelz.dk

Padelz.dk handler om Padeltennis i Danmark, her finder du al relevant information om sporten, udstyr og hvor du kan spille Padel.

Kontaktoplysninger:

Padelz.dk
info@padelz.dk