Lystfiskeri er fritidsaktiviteten hvor alle kan være med

Lystfisker

Der er 8593 km kyst i Danmark, og går du en tur langs de forskellige danske kyster, så kan du næsten være sikker på at møde en lystfisker. Lystfiskeri i det danske land er en yderst populær hobby, og det blev blot endnu mere populært, da covid-19 ramte Danmark. Corona satte en stopper for rigtig mange rejser ud af landet, og det satte skub i salget af fisketegn, da danskerne skulle have noget at give sig til.

Det er vigtigt, at du har et fisketegn, før du begynder at fiske i dansk farvand, da det er lovpligtigt. Fisketegnet koster i skrivende stund 185 kr. pr. år, og så kan du både fiske fra kyst og båd. Hver opmærksom at du skal have særlig tilladelse til at fiske i mange af de danske åer, moser og lignende.

En hobby for både børn og voksne

Noget af det fede ved lystfiskeriet er, at alle kan være med. Både børn og voksne kan deltage i fiskeriet, så længe de kan holde og kaste med en fiskestang. Det kan være yderst befriende og afstressende at komme ud i den danske natur, og hvorfor ikke kombinere det med fiskeri?

Når du enten står på kysten eller i vandet, hvis du fisker med waders, så kan du virkelig give slip og lade kroppen falde til ro. Du kan stå og nyde bølgernes musik, mens du kigger ud i horisonten, hvor vand og himmel nogle gange går i et. Hvis du er heldig, så får du også en fisk med hjem til aftensmaden.

Find det bedste fiskeudstyr og information om danske fiskepladser

Lystfiskeriet kræver dog det rette udstyr og viden, så du har de bedste forudsætninger for at få nogle fisk på krogen. Du kan på fiskeuniverset.dk bl.a. finde alt den nødvendige viden omkring det bedste fiskeudstyr, og ikke mindst de mest populære fiskepladser i Danmark. Her kan du bl.a. også finde fiske bloggen, hvor alle har mulighed for at dele deres oplevelser med fiskeriet.

Der er nemlig stor forskel på de forskellige fiskestænger, blink, forfang, waders, valg af line, osv. Der er rigtig mange forskellige faktorer i spil, når du skal ud og fange fisk, og det kan derfor være en god ide at få information fra erfarne lystfiskere. Du skal dog lige overveje om du har tiden til at fiske meget, da du nemt kan blive bidt af det efter første tur med fiskestangen.

Padelz.dk dots
Padelz.dk logo

Om Padelz.dk

Padelz.dk handler om Padeltennis i Danmark, her finder du al relevant information om sporten, udstyr og hvor du kan spille Padel.

Kontaktoplysninger:

Padelz.dk
info@padelz.dk