5 ting du skal vide inden du køber fodboldstøvler

Om det er første gang du køber fodboldstøvler, eller det er 117. gang. Om det er til dig selv, en gave eller til dine børn. Uanset hvem du køber til, er det en god ting at være forberedt til tænderne, så du ikke køber forkert og skal bytte dem du har købt. Eller får vabler eller værre skader. Og tager du de 3 tips med vi bringer herunder, vil du ofte være klogere end dem der forsøger at sælge dig de dyre modeller, fordi ”så bliver du en bedre fodboldspiller”.

1. Prøv dem på det rigtige tidspunkt

Der er forskel på om du køber fodboldstøvler, om formiddagen eller om eftermiddagen. Dine fødder hæver en smule i løbet af dagen, og derfor skal du prøve dem om eftermiddagen, så du ikke får valgt en størrelse, der er for lille og klemmer, når du så tager dem på til træning næste gang. Det er jo også om eftermiddagen du oftest vil bruge dem, eller hen under aften, og derfor giver det ekstra god mening.

2. Tag fodboldstrømper på

Du skal i det hele taget prøve at efterligne de forhold du spiller under, når du skal prøve nye fodboldstøvler. Du spiller ikke i tynde nylonstrømper, og derfor skal du ikke have den slags på, når du prøver fodboldstøvler. Så tag et par fodboldstrømper (rene) med i butikken, hvis du går ud i den virkelige verden, og køber støvlerne. Og køber du dem på nettet, kan du nøjes med at finde dem frem fra skuffen.

3. Har du lige lange fødder?

Du tænker måske ikke over det – og måske er du heller en af dem, der har problemet, men nogle mennesker har forskellige længde på fødderne. Og derfor kan det give mening at købe forskellige størrelser til hver sin fod. Så er du ude i en fysisk butik, skal du mærke godt efter på begge fødder, om størrelsen passer, eller om du skal prøve en anden størrelse til den ene fod. Og handler du på nettet, kan du jo købe en størrelse større og en kortere, end den du som udgangspunkt har tænkt er den rigtige.

4. Tjek dem med hænderne

Det kan godt være, at fodboldstøvlerne skal på fødderne, men derfor kan dine hænder være en god hjælp til at finde ud af, om støvlerne er gode. Du tager blot støvlerne op og stikker hånden ned i dem. Her mærker du efter, om der skulle være noget der kan genere din fod. Det kunne være syninger eller andre samlinger, der kan være irriterende for din fod.Du risikerer irriterede fødder, hvis noget sidder og generer på den ene eller anden måde.

5. Spil dem langsomt til

Vi kender godt den der med ”de skal lige gås til”. Eller ”spilles til” når det er fodboldstøvler. Men du kan hjælpe dig selv og dine fødder endnu mere, hvis du ikke med det samme kyler de gamle støvler ud, men gemmer dem og tager dem med til træning (og kamp), så du kan skifte til de gamle støvler, hvis dine fødder begynder at blive ømme. Så giver du dig selv tid nok til virkeligt at få den bedste oplevelse med dine nye fodboldstøvler.

Find endnu flere tips til at købe nye fodboldstøvler her. Så kan du foretage et meget kvalificeret valg og forhåbentligt, købe de rigtige fodboldstøvler i første hug.

Og til padel tennis finder du selvfølgelig dit nye udstyr som bat og sko, her hos padelz.dk

Padelz.dk dots
Padelz.dk logo

Om Padelz.dk

Padelz.dk handler om Padeltennis i Danmark, her finder du al relevant information om sporten, udstyr og hvor du kan spille Padel.

Kontaktoplysninger:

Padelz.dk
info@padelz.dk